/despre-noi

Va asteptam cu drag pe terasa de la etajul 2, cat si in interior cu cele mai bune preparate libaneze si internationale 🥩🍗🌯🥗🥘🍲🍨🍦🍷☕️🍾!


Despre Noi

Restaurant libanez Tulin


 

 
   Inaugurat in anul 2007, restaurantul Tulin ocupa o frumoasa vila dintr-un cartier elegant al capitalei. La doi pasi de Universitate, Casa Poporului sau Sala Palatului, chiar peste drum de incantatorul parc Cismigiu, Tulin este locul ideal pentru a descoperi minunatul farmec al bucatariei traditionale libaneze.
   
   Ambianta eleganta se asorteaza perfect cu culorile si miresmele imbietoare ale mancarurilor. 
   
   Aperitive calde sau reci, Humus in diverse declinari, salata Tabouleh sau Fattoush, Baba Gannouj, Falafel, Habra Nayyeh, urmate de excelentele Ras Asfour de vita sau Pui Tulin, pentru ca apoi sa urmeze produse la gratar.  
   
   Bucataria libaneza se dovedeste a fi un adevarat tur de forta al simturilor, atat de variat este meniul si atat de important este sa gustati din intreaga varietate. Festinul nu este, insa complet, fara sa serviti, la desert, o Kastalie de o rara catifelare si finete a gustului.
   
   Impreuna cu cu intreg personalul va multumim ca ati ales Tulin si va stam la dispozitie pentru o adevarata experienta culinara deosebita!

 

Rezervare online

Rezervati o masa chiar acum